Ny dansk serie på netflix

Danish Movies & TV | Officielt Netflix-websted

Netflix har et omfattende bibliotek med spillefilm, dokumentarer, serier, anime, prisbelønnet originalt indhold fra Netflix og meget mere.

Laugh, cry, sigh, scream, shout or whatever you feel like with these comedies, dramas, romances, thrillers and so much more, all hailing from Denmark.

Danske serier på Netflix (februar 2023) | Flixable

Danske serier på Netflix ; 5.1. Copenhagen Cowboy (2023). Copenhagen Cowboy. 2023. 7.0/10 ; 8.6.2022. Skruk (2022) · Skruk. 2022. 6.4/10 ; 1.5.2022. LEGO: Friends …

Vil du vide, hvad der er nyt på Netflix? Eller hvad der er bedst? Flixable er en søgemaskine til streamingtjenester, som viser alle film og serier, der er tilgængelige på Netflix i Danmark.

Netflix offentliggør: Se den første trailer til ny dansk Netflix-serie

Se trailern til ‘Skruk’ | Vi Elsker Serier

25. maj 2022 — Traileren til den kommende danske serie ‘Skruk’ er landet.I juni 2022 får Netflix premiere på den nye danske serie om fertilitetsbehandling.

Traileren til den kommende danske serie ‘Skruk’ er landet.I juni 2022 får Netflix premiere på den nye danske serie om fertilitetsbehandling.

10 nye danske serier, vi glæder os til i 2023

10 nye danske serier, vi glæder os til i 2023 | Vi Elsker Serier

27. dec. 2022 — Det kommende danske serieår byder på alt fra store dramaserier som ‘Dansegarderoben’ og ‘Huset’ til skæve komedier som ‘Killjoy’ og ‘Agent’.

Det kommende danske serieår byder på alt fra store dramaserier som ’Dansegarderoben’ og ’Huset’ til skæve komedier som ’Killjoy’ og ’Agent’.

Her er alt det nye på Netflix, du kan glæde dig til i februar

Nyt på Netflix | Alle nye film og serier på Netflix | Woman.dk

30. jan. 2023 — Så er der både nye overraskende serier og klassiske film på vej. … Den nye danske serie Copenhagen Cowboy er på vej til Netflix. © Netflix.

Mangler du også nyt at se på Netflix? Så er der både nye overraskende serier og klassiske film på vej. Læs med her og find inspiration til din filmaften!

Se traileren til den nye, danske Netflix-thriller med Dar Salim …

Se traileren til filmen Kærlighed for voksne | Woman.dk

21. jun. 2022 — Den nye danske Netflix-thriller Kærlighed for voksne får premiere inden længe. Se den første trailer til filmen herunder.

Den nye danske Netflix-thriller Kærlighed for voksne får premiere inden længe. Se den første trailer til filmen herunder.

‘Skruk’ – Ny dansk Netflix-serie om fertilitetsbehandling – Flixfilm

22. mar. 2022 — I dag har Netflix offentliggjort ‘Skruk’ – en ny, dansk Netflix-serie med Josephine Park fra ‘Doggystyle’ i hovedrollen, som får premiere …

Hvornår har de nye danske tv-serier premiere? – DIGITALT.TV

Hvornår har de nye danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt – Mange danske serier på vej i 2023

Er du til danske serier, så er flere nye på vej. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere her.

Er du til danske serier, så er flere nye på vej. DIGITALT.TV holder løbende øje med status på danske tv-serier. Se mere her

Chosen – ny dansk Netflix coming-of-age serie fra 27. januar …

Chosen – ny dansk Netflix coming-of-age serie fra 27. januar 2022 – Netflix

27. jan. 2022 — Den nye danske Netflix coming-of-age serie Chosen får premiere på Netflix den 27. januar 2022. Serien består af seks afsnit og er skabt af …

Den nye danske Netflix coming-of-age serie Chosen får premiere på Netflix den 27. januar 2022. Serien består af seks afsnit

Guide: 19 danske serier du kan glæde dig til i 2023

3. jan. 2023 — Overblik over årets danske serier i 2023. … der mistænktes for at ville slå sine patienter ihjel, bliver centrum for en ny Netflix-serie.

Keywords: ny dansk serie på netflix