Ilva konkurs

Ilva inviterer 900 ansatte til overskudsgilde – Wood Supply DK

11. maj 2022 — Hos Ilva har man besluttet at fejre, at man tidligere på året kunne præsentere første positive bundlinje i et årti.

Læs mere

ILVA lukker alle butikker – Dagens.dk

ILVA lukker alle butikker

14. maj 2022 — Den danske møbelkæde ILVA lukker alle sine bolighuse. Det sker som følge af, at de skal holde fest for alle kædens medarbejdere.

Den danske møbelkæde ILVA lukker alle sine bolighuse. Det sker som følge af, at de skal holde fest for alle kædens medarbejdere.

Kæmpe møbelhus lukker i sønderjysk købstad | jv.dk

14. jan. 2022 — Møbel- og boligkæden Ilva har besluttet sig for at lukke butikken i Aabenraa. Det er dog ikke et endegyldigt farvel til den sønderjyske købstad.

Møbel- og boligkæden Ilva har besluttet sig for at lukke butikken i Aabenraa. Det er dog ikke et endegyldigt farvel til den sønderjyske købstad.

Ilva får godkendelse til ny butik efter 294 dage – DetailWatch

Ilva får godkendelse til ny butik efter 294 dage — DetailWatch

20. apr. 2022 — Ilva kan inden længe åbne butik på Amager. Butikken har stået klar længe grundet manglende godkendelse fra kommunen.

Ilva kan inden længe åbne butik på Amager. Butikken har stået klar længe grundet manglende godkendelse fra kommunen.

Konkurrent overtager konkursramte Biva – Detailfolk

Konkurrent overtager konkursramte Biva : Nyheder om retail og detailhandel – Udvikling og tendenser om butik og detail

3. apr. 2019 — Konkurrenten XL Møbler melder sig nu på banen og overtager den velkendte møbelvirksomhed, der blev erklæret konkurs i marts.

ILVA – Wikipedia, den frie encyklopædi

ILVA er et dansk møbel- og boligtilbehørsfirma, som blev etableret i 1961. ILVA driver primo 2022 41 bolighuse i Danmark samt fire i Sverige og to …

ILVAs historie – læs fortællingen om bolighuset fra 1961

ILVAs historie går helt tilbage til 1961, hvor en selvstændig og visionær møbelhandler slog dørene op til sin første butik.

Business-overblik: Ilva går til storangreb på IKEA – Berlingske

Business-overblik: Ilva går til storangreb på IKEA

16. jun. 2021 — Møbelkæden Ilva gør klar til en kraftig udvidelse i både Danmark og … »For os handler det om at afværge en konkurs, for det var vores …

Her er de vigtigste Business-nyheder, du skal kende til, før du for alvor tager hul på dagen. Vi læser erhvervsnyhederne og tjekker aktiekurserne, før du står op, så du kun behøver at læse én artikel fra morgenstunden for at være opdateret.

Ilva præsenterer første plus i mere end 10 år – nu er blikket …

Ilva præsenterer første plus i mere end 10 år – nu er blikket rettet mod broderfolket – Nordiske Medier DK

28. okt. 2021 — Rami Jensen har siddet på direktørposten i Ilva siden 2018. … Et år efter JFP-konkurs: Jesper Friis Poulsens nye byggefirma har overskud.

Læs mere

Lars Larsen dropper Idemøbler efter millionunderskud

Lars Larsen dropper Idemøbler efter millionunderskud – RetailNews

11. jun. 2019 — Det betyder, at alle butikker vil fra september bære navnet Ilva, mens Idemøbler forsvinder. Det skriver erhvervsmediet Finans. IDdesign er ejet …

Møbelkæden Idemøbler bliver til Ilva, efter koncernen har haft millionunderskud gennem flere år.

Keywords: ilva konkurs