Bordplade badeværelse ikea

Bordplader til badeværelset – Se udvalget af … – IKEA

Bordplader til badeværelset – Se udvalget af bordplader her – IKEA

Denne mørkegrå vask til bordplade af hærdet glas giver badeværelset et elegant og sofistikeret look. Og et kompakt, elegant badeværelse er det bedste sted …

Find en bordplade til badeværelset, der både tåler fugt og at blive brugt hver dag. Se udvalget af bordplader i forskellige materialer til badeværelset her.

TOLKEN Bordplade, hvid, 122×49 cm – IKEA

TOLKEN Bordplade, hvid, 122×49 cm. Bordplader af laminat er meget holdbare og nemme at vedligeholde. Med lidt vedligeholdelse bli’r de ved med at se helt nye ud i mange år.

Læs vores 5 trin til at designe dit badeværelse her – IKEA

Ønsker du selv at designe dit badeværelse, har vi hos IKEA samlet 5 trin, der kan gøre processen mere overskuelig. Benyt også vores gratis tegneprogram her.

Håndvaske til badeværelset – Find din nye vask her – IKEA

Håndvaske til badeværelset – Find din nye vask her – IKEA

Stort udvalg af håndvaske med 10 års garanti. Vi har også en rund vask samt en lille håndvask til små m2. Få en badeværelsesvask til lav pris. Klik her.

GODMORGON/TOLKEN / HÖRVIK Skab m vask t … – IKEA

GODMORGON/TOLKEN / HÖRVIK Skab m vask t bordplade 45×32 cm, højglans hvid/hvid BROGRUND blandingsbatteri, 122x49x72 cm – IKEA

GODMORGON/TOLKEN / HÖRVIK Skab m vask t bordplade 45×32 cm, højglans hvid/hvid BROGRUND blandingsbatteri, 122x49x72 cm Få dit eget private område i et fælles rum med 2 vaske og 2 blandingsbatterier. Der er plads til at opbevare de ting, du bruger hver dag, f.eks. tandbørste og sæbe, på bordpladen, og alle kan få deres egen skuffe.

TOLKEN Bordplade, hvid marmormønstret/træplade … – IKEA

TOLKEN Bordplade, hvid marmormønstret/træplade med folie, 162×49 cm – IKEA

TOLKEN Bordplade, hvid marmormønstret/træplade med folie, 162×49 cm Kombiner din vask til bordplade med et lyst og friskt udtryk. TOLKEN bordplader kan holde til de stænk, de bliver udsat for hver dag, når du vasker op eller børster tænder. Giver dit badeværelse et komplet og personligt udseende.

TOLKEN Bordplade, bambus, 62×49 cm – IKEA

TOLKEN Bordplade, bambus, 62×49 cm. Du kan placere vasken, hvor du foretrækker det – til venstre, højre eller i midten. Bambus er et slidstærkt naturmateriale.

Underskabe til badeværelset – Få plads til mere opbevaring

Underskabe til badeværelset – Få plads til mere opbevaring – IKEA

Hold orden i badeværelset og frigiv gulvplads med vores underskabe til badeværelset. Vi har skabe i forskellige designs, med plads til det hele.

Badeværelsesmøbler – Find alt til badeværelset her – IKEA

Badeværelsesmøbler – Find alt til badeværelset her – IKEA

Skab dit eget personlige badeværelse med badeværelsesmøbler fra IKEA. Find alt i badeværelsesartikler- og tilbehør, og skab en hyggelig og afslappet atmosfære.

Keywords: bordplade badeværelse ikea