4 home

4home.dk – Just another WordPress site

Hvor mange stjerner vil du give 4home? Slut dig til de 12 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

Læs kundernes anmeldelser af 4home.dk – Trustpilot

Anmeldelser af 4home | Læs kundernes anmeldelser af 4home.dk

Our company is specialized in lighting solutions, with a wide range of luminaires for indoor and outdoor. We offer decorative, architectural and technical …

Hvor mange stjerner vil du give 4home? Slut dig til de 12 personer, der allerede har bidraget. Din oplevelse tæller.

4 Home Lighting Store

Største udvalg af ÆGTE Italiensk design indenfor håndvaske, badekar, badeværelsesmøbler, brusekar, toiletter, Bordplade GRATIS FRAGT!

Design4Home | Italienske Håndvaske, Badmøbler, Badekar …

Design4Home | Italienske Håndvaske, Badmøbler, Badekar mm. Online

Beliggende i børnevenligt og hyggeligt kvarter. På Pelles Vej 4, som er en blind vej i Nexø, finder I denne flotte villa, der strækker sig over halvandet plan.

Største udvalg af ÆGTE Italiensk design indenfor håndvaske, badekar, badeværelsesmøbler, brusekar, toiletter, Bordplade GRATIS FRAGT!

Villa – 3730 Nexø – Pelles Vej 4 – Home.dk

Villa – 3730 Nexø – Pelles Vej 4

Villa til salg, Agedrup – home Skibhusvej har nu den store glæde at kunne udbyde denne velholdte et-plans villa i Agedrup – Ejendommen er beliggende …

Villa til salg, Nexø – På Pelles Vej 4, som er en blind vej i Nexø, finder I denne flotte villa, der strækker sig over halvandet plan. Hjemmet egner sig godt til børnefamilien, der drømmer om et liv i fredelige og rolige omgivelser nær alle byens tilbud. Planløsningen byder på fem værelser, et badeværelse, et toilet, et bryggers, et spisekøkken og to stuer. Dertil er der en hyggelig have. I kan se frem til gåafstand til skole, dagtilbud og indkøbsmuligheder, og til fods nås også busstoppested og bymidten med spisesteder og butikker. Udefra præsenterer villaen sig klassisk med røde mursten og hvide gavle. For enden af indkørslen er der en garage, og I træder indenfor i hjemmet via entréen, der til venstre leder jer til tre værelser og badeværelset. Badeværelset har separat bruseafsnit. Til højre finder I det pæne køkken med hvide, udskårne fronter og rum til en hyggelig spiseplads. Videre til spisestuen oplever I et indbydende rum, der har udgang til haven og et skønt lysindfald fra syd. Stueplanet afrundes af bryggerset, og på førstesalen finder I de sidste to værelser, et toilet og endnu en stue. Her strømmer solens stråler ind fra vest, og som bonus er der en charmerende brændeovn og udgang til en vestvendt altan. I haven kan I se frem til en solrig fliseterrasse, mens græsplænen smyger sig rundt om ejendommen. På græsset er der masser af plads til forskellige udfoldelser, og det meste af grunden omkranses af hæk.

Villa – 5320 Agedrup – Buen 4, Bullerup – Home.dk

Villa – 5320 Agedrup – Buen 4, Bullerup

Rækkehus til salg, Kongens Lyngby – Skal jeres næste boligkapitel udspille sig i de komfortable rammer af et klassisk murstenshus med en rolig beliggenhed i …

Villa til salg, Agedrup – home Skibhusvej har nu den store glæde at kunne udbyde denne velholdte et-plans villa i Agedrup – Ejendommen er beliggende centralt i Odense-forstaden Agedrup med kort afstand til indkøb, skole og børnepasning ligesom Odense Centrum er i cykelafstand, mens bybussen kører til Odense Centrum. Via hoveddøren nås en nydelig entré. Fra entréen finder man to regulære lyse børneværelser samt et stort soveværelse med skabsplads. Endvidere et pænt velindrettet badeværelse. Et godt praktisk disponibelt rum samt bryggers med vaskefaciliteter. Ydermere byder boligen på et pænt køkken med mulighed for etablering af stort køkkenalrum. Stuen fremstår rummelig, lys og med plads til både at have daglig- og spisestue samlet. Fra stuen er der endvidere udgang til en skøn fliseterrasse, hvor solen kan nydes i ro og mag. På den 673 m2 store matrikel er der en carport med redskabsrum. Stor solrig fliseterrasse. Den resterende del af haven er primært anlagt med græs samt lidt beplantning. Haven er utrolig ugenert. Huset fremstår med nyt tagpap fra år 2021 og vinduer og døre er skiftet i år 2014. Der er stadig super gode muligheder, så er man på jagt efter en villa, der enten kan benyttes som den er efter nogle småforbedringer så er alt hér muligt. Valget er dit… Ejendommen er beliggende i Agedrup, med ca. 8 km ind til Odenses gågader i centrum. Området er generelt et attraktivt område at bosætte sig i, da man inden for kort afstand når både indkøbsmuligheder og Agedrup Skole. Agedrup er ligeledes koblet til vejnettet langs Kertemindevej, hvilket gør det let at komme ind til caféliv og shopping i Odense Centrum, mod Kerteminde til sand, strand og vand eller ud på Østre Ringvej, mod den fynske motorvej. Kunne dette være en ejendom for dig? Så bestil en fremvisning og lad os få indledt dialogen!

Rækkehus – 2800 Kongens Lyngby – Muldvad 4 – Home.dk

Villa til salg, Vallensbæk Strand – På Skærsøvej finder I denne store, men samtidig særdeles charmerende villa, som er flot renoveret i 2022.

Villa – 2665 Vallensbæk Strand – Skærsøvej 4 – Home.dk

Villa – 2665 Vallensbæk Strand – Skærsøvej 4

Villa til salg, Jerslev J – Velkommen til Rugvangen 4 Søger i massere af plads inde som ude? Det finder I på denne rummelige villa fra 2000.

Villa til salg, Vallensbæk Strand – På Skærsøvej finder I denne store, men samtidig særdeles charmerende villa, som er flot renoveret i 2022. Her er stilrene materialer, gedigent håndværk og familievenlig komfort. Derudover er det værd at fremhæve solcelleanlægget på taget, som bidrager til et energieffektivt forbrug. Udover et flot og energivenligt hus kan I glæde jer over en super god adresse. I flytter nemlig ind på en blind villavej, der ligger få minutter fra Strandparkens smukke indersøer og de hvide sandstrande langs Køge Bugt. Boligarealet breder sig på to veludnyttede etager, og der er god plads til både børn og voksne her på adressen. Under den aktuelle renovering er førstesalen blevet fuldt udnyttet, og det betyder, at I får tre store soveværelser at fordele jer på: Ét i stueplan og to på førstesalen. Det er derfor muligt at lave forældre- og børneafdeling på hver sin etage – med nem adgang til badeværelser begge steder. Bemærk desuden hvordan førstesalens flotte loftshøjde, de fritlagte hanebåndsspær og de mange vinduer skaber en fantastisk lys og indbydende etage. Planløsningen byder på: En lys og elegant entré med trappe mod førstesalen, et praktisk bryggers med egen ind- og udgang, et stilrent badeværelse med glasafskærmet bruseniche, et stort, flot køkken med rene linjer, kvalitetshvidevarer og masser af plads til fælles madlavning. Dernæst en stor vinkelstue med skønne indretningsmuligheder og vinduer mod vest samt havedør, der åbner direkte op til terrassen. Sidst men ikke mindst er der et dejligt værelse, der kan indrettes alt efter jeres behov for kontor, soveafdeling, gæsteværelse m.m. På førstesalen møder I først en stor repos med fin plads til møblement. Dernæst et lækkert badeværelse, der matcher stilen i stueplan og to store værelser, hvoraf det ene har udgang til en stor, skøn altan mod vest. Her får I et smukt syn over området, baghaven og ikke mindst udsigt til solnedgang. Der er både et stort udhus og en rummelig carport, hvorfra I kan gå direkte fra bilen og ind i huset. Der er flot beplantet foran huset med velanlagte bede, der skaber en præsentabel forhave ved hovedindgangen. Bagved er der en dejlig græsplæne, overdækket terrasse, frugttræer og sol indtil sen aften. Alt i alt et fuldstændig indflytningsklart og elegant indrettet hjem, hvor familielivet får perfekte rammer i et eftertragtet område.

Villa – 9740 Jerslev J – Rugvangen 4 – Home.dk

Villa – 9740 Jerslev J – Rugvangen 4

Villa til salg, Støvring – Man falder pladask for Støvringvej 4, ligeså snart man kører ind i gårdspladsen. En spændende ejendom med et yderst stilfuldt og …

Villa til salg, Jerslev J – Velkommen til Rugvangen 4 Søger i massere af plads inde som ude? Det finder I på denne rummelige villa fra 2000. Boligen byder massere af plads. Her har I muligheden for at bo på en stille, blind vej i Jerslev med kort gåafstand til alle hverdagens fornødenheder. Boligen er en flot, fuldmuret villa med 197 boligkvadratmeter, som foruden gulvvarme også nyder godt af et Genvex-anlæg. Huset er indrettet med tre værelser i husets sydlige afdeling sammen med ét badeværelse, alle værelser har indbygget skabsplads. Det skal bemærkes til boligen, at der ligger et stort bryggers mellem entré og køkken så når indkøbet er overstået tilgås køkkenet let. Forældresoveværelse mod nord. Som har indbygget skabsvæg og adgang til et skønt badeværelse med spa samt bruseniche.En østvendt vindueskarnap og vestvendte vinduespartier fra gulv til loft sikrer et rigtig flot lysindfald i det store køkken-alrum, hvor I kan tænde op i brændeovnen, når solen går ned. Der er desuden helt åben forbindelse mellem køkken-alrum og den tilstødende stue, hvor høje vinduer mod syd og vest binder ejendommens ind- og udearealer sammen. Både fra stue og alrum er der udgang til en solrig fliseterrasse i haven, hvor I kan nyde eftermiddags- og aftensolen op ad husmuren. Denne del af haven, som også rummer en stor, åben plæne er helt lukket.  Grunden tæller hele 1.038 kvadratmeter. Haven er stor og støder desuden direkte op til et åbent, grønt område mod vest. Til boligen har du ligeledes 27 kvm stor garage. med tilhørende skur. Fra boligen kan du gå til Skolen på blot ti minutter. I bil tager det også godt ti minutter til Brønderslev. Samt motorvejsnettet findes også indenfor få minutter. Gulvvarme: overalt i boligen- Genvex anlæg Brændeovn fra: 2000 (skal skiftes)

Villa – 9530 Støvring – Støvringvej 4 – Home.dk

Villa – 9530 Støvring – Støvringvej 4

Villa til salg, Støvring – Man falder pladask for Støvringvej 4, ligeså snart man kører ind i gårdspladsen. En spændende ejendom med et yderst stilfuldt og harmonisk stuehus og med plads til dyrehold, biler og maskiner. Her får man mange gode kvadratmeter under samme tag, samt en herlig beliggenhed i de smukkeste omgivelser tæt ved skov, Lindenborg å og i Aalborg Kommune. En sjælden udbudt ejendom med i alt 6 værelser, hvor stuehuset fremstår yderst præsentabel og indflytningsklar. Den smukke ejendom egner sig godt til den store familie eller flere generationer. Stueetagen byder på stuk i alle rum, stilen er gennemført og så er her gulvvarme. Til hverdag vil familien bruge baggangen som indgang, hvor gæsterne kan bydes velkommen i den flotte entré. Til højre for entréen er der adgang til skønt badeværelse med bruseniche samt badekar. Til venstre kommer man ind i den hyggelige stue, som har et utrolig dejligt lysindfald og udgang til terrassen, som har det skønneste kig over haven. Det store køkken alrum er charmerende og alligevel rummeligt, med godt med skabsplads samt spisebordsplads. Her er brændeovn, som er med til at give en hyggelig atmosfære. Ydermere byder stueetagen på lyst og rummeligt soveværelse, 2 værelser samt bryggers.1 salen er indrettet med rummeligt repos, hvor der er god plads til at indrette med skrivebordområde, lille tv-stue eller ekstra legeområde til børnene. 1 salen har badeværelse med bruseniche samt tre store værelser og et mindre pulterkammer. Sælger har forberedt, så det vil være muligt at indrette stuehuset med et separat lejemål på 1 salen, da der i det ene værelse er der forberedt til at der kan etableres et køkken. På første salen er der mulighed for at lave en solrig terrasse.Ejendommens udbygninger består blandet andet af isoleret hal/gildesal, maskinhus og stålhal – her er gode anvendelsesmuligheder samt mulighed for at have dyrehold. Der  er en reel mark på 10.000 kvm mod vest samt mulighed for etablering af yderligere græsfolde. Ejendommen er beliggende på en stor grund på 19.999 kvm, hvor der er mulighed for at have dyrehold, der er et hyggeligt område mede høje træer, som minder om et mindre “skov-område” også er der selvfølgelig haven. Haven er et helt vidunderligt sted – her er dejlig grønt med store træer og buske, smukke bede med farverige blomster og forskellige frugttræer. På grunden er der drivhus og højbede, så drømmer man om selv at dyrke grøntsager er dette en mulighed.  Denne ejendom har det hele – et helt indflytningsklar stuehus, naturskønne og fredelige omgivelser og alligevel tæt til byen.

Keywords: 4 home